Новини

Ноутбуки Lenovo: надійна техніка, з якою комфортно

Пристрої для школярів і топменеджерів, студентів та інженерів, CG-художників і професійних кіберспортсменів. У лінійках лептопів Lenovo можна знайти оптимальний варіант для будь-яких завдань. Щоб вибрати та купити ноутбук новий, переходь на офіційний сайт компанії в Україні.

Для навчання, роботи, кіберспорту чи розваг

Поєднання надзвичайної витривалості та захищеності робить ThinkPad зразковим пристроєм для бізнесу. Моделі отримали сертифікат MIL-STD-810G. Спека, мороз, падіння ноутбука з невеликої висоти не завадять закінчити проєкт вчасно. Взаємодіяти з клавіатурою, захищеною від розлитої рідини, оснащеною підсвічуванням та маніпулятором TrackPoint, зручно завжди.

ThinkBook та Lenovo V розраховані на підприємців, невеликі стартапи та середні компанії. Ноутбуки оснащені засобами безпеки задля збереження конфіденційності інформації. ThinkBook — це надзвичайна мобільність, Lenovo V — різноманіття конфігурацій для будь-яких офісних навантажень.

У пріоритеті — функціональність? Мультирежимний ноутбук YOGA, що розкривається на 360 градусів, допоможе втілювати креативні ідеї. Переводь пристрій у режим «ноутбук», «планшет», «тент» або «стенд» — створюй шедеври, переглядай контент. YOGA вирізняється стильним дизайном і комплектним стилусом, яким зручно малювати та писати на тачскріні.

Вперед, до перемог — разом із Legion! Надзвичайно потужне «залізо», фантастичні візуалізації, ефективне охолодження, точне та швидке реагування клавіш — лінійка створена для справжніх геймерів. Насолоджуйся плавним та реалістичним відтворенням динамічних блокбастерів, перемагай суперників.

Навчання, робота на фрілансі, геймплей, творчість, яскраве дозвілля — усе можливо з Lenovo ideapad. У лінійці стильних та практичних ноутбуків можна підібрати пристрій для потрібного сценарію використання.

Вибирай швидко, купуй зручно

Щоб заощадити час у процесі вибору, відфільтруй ноутбуки за ціною та характеристиками. Ознайомся з детальними описами та фото персональної техніки, прочитай відгуки інших покупців. Для придбання лептопа, комплектуючих та аксесуарів до нього не обов’язково заповнювати онлайн-форму — замовити товари можна за один клік. Менеджер передзвонить та уточнить деталі доставки. Посилку доставлять до Харкова, Львова, Одеси, Миколаєва та інших міст України.