Новини

Навчання онлайн

Featured Video Play Icon

6-11 класи Чернігівської ЗОШ №3  ще тиждень навчатимуться  онлайн. Так вирішили на педагогічній нараді  28 вересня. Наразі у них 5 вчителів з позитивним тестом на COVID. При цьому загальна ситуація щодо захворюваності на коронавірус у навчальних та дошкільних закладах міста в цілому контрольована, повідомив на оперативній нараді у міський раді головний освітянин Чернігова Василь Білогура.

  • По школах Чернігова на сьогодні підтверджений COVID  у 15 вчителів, у 5 техпрацівників і 6 учнів. У зв’язку з цим на самоізоляції перебувають 26 класів і 1 група продовженого дня, загалом це 851 учень. По дитячих садочках позитивний тест у 2 вихователів, 3 техпрацівників і в 1 дитини. Загалом на самоізоляції 16 груп, це 348 дітей,- проінформував Василь Білогура.

За час пандемії у Чернігові на коронавірус захворіло – 44 дитини. З них : 31 – одужала, 13 – хворіє. Усі лікуються амбулаторно з симптомами ГРВІ, – повідомив на оперативній нараді начальник управління охорони здоров`я Чернігівської міської ради Владислав Кухар.