Новини

На проспекті Перемоги автівка влетіла у зупинку громадського транспорту

У Чернігові на проспекті Перемоги сталася ДТП. Інформацію підтвердив прес-офіцер патрульної поліції Віталій Копистко.

За кермом був 18-річний юнак.

Близько 9-ї ранку автомобіль ВАЗ-2115 перетинав перехрестя проспекту Перемоги та вулиці Гончої, де, за словами водія, його «підрізав» інший автомобіль. Щоб уникнути зіткнення, водій викрутив кермо у бік зупинки громадського транспорту.

Постраждалих в наслідок події немає.

Алкоголю у крові водія не виявлено.

Відео – «Чернігів оперативний».

Переглянувши відео з системи камер “Безпечне місто”, поліцейські знайшли підтвердження попередній версії про створення аварійної обстановки іншим учасником дорожнього руху та ідентифікували другий автомобіль. Ним виявився KIA Сeed.

За кермом KIA перебувала 30-річна чернігівка. На неї інспектори склали адмінпротокол за ч. 5 ст. 122 (Створення аварійної обстановки на дорозі) КУпАП.

Аналізуючи дії водія ВАЗу в складній ситуації, патрульні дійшли висновку, що швидкість його авто не була безпечною, тому це призвело до виїзду за межі проїжджої частини і пошкодження зупинки. Тому хлопець також отримав адмінпротокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

До того ж виявилося, що громадянин має право керувати лише вантажними автомобілями, тому другий протокол — за ч. 2 ст. 126 (Керування особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.