Новини

На Чернігівщині за вихідні у ДТП загинуло 3 людей, ще 7 постраждало

За минулі вихідні на дорогах Чернігівської області сталося 5 дорожно-транспортних подій, у яких загинуло 3 людини , ще 7 постраждало.

За інформацією Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи ОДА, у суботу, 7 серпня, близько 2 години ночі на автодорозі Бобровиця-Свидовець-Новий Биків-Ічня біля с. Світанок Ніжинського району водій мотоцикла “Хонда” не обрав безпечної швидкості руху та допустив падіння мотоциклу. Внаслідок пригоди водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження від яких помер на місці події. Пасажир мотоцикла отримав тілесні ушкодження та доставлений до КНП “Ніжинська міська лікарня”.

Цього ж дня біля с. Рогізки Корюківського району водій автомобіля “ВАЗ 2104” не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та здійснив зіткненням з придорожнім деревом. Внаслідок пригоди пасажир автомобіля від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події. Водій автомобіля отримав тілесні ушкодження та госпіталізований до КНП “Чернігівська міська лікарня №2”.

У м. Борзна 8 серпня по вул. Незалежності  водій автомобіля “ГАЗ 5312” здійснив зіткнення з мотоциклом “Мінськ”. Внаслідок пригоди водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження та доставлений до КНП “Борзнянська центральна районна лікарня”.

Цього ж дня у с. Миколаївка Ніжинського району (Борзнянська ТГ) близько 2 ночі водій автомобіля “Рено кенго”, рухаючись з с. Іванівка в бік траси М-02 “Кіпті-Глухів-Бачівськ”, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет. Внаслідок пригоди один пасажир від отриманих травм помер на місці пригоди. Два інші пасажири отримали травми.

На автодорозі Козелець-Козари-Носівка між селами Лихолітки та Ставиське Чернігівського району (Козелецька ТГ)  водій автомобіля “Тесла” не впорався з керуванням, з̓ їхав в кювет. Внаслідок пригоди водій та пасажир отримали тілесні ушкодження.