Новини

На Чернігівщині відбудеться фестиваль «Життя в стилі ЕКО»

Захід відбудеться 17 вересня у Центральному парку культури та відпочинку м. Чернігів. Організатори планують, що у фестивалі візьмуть участь до 300 юних екологів.

Повідомляє Чернігівська ОДА.

Для найменших відвідувачів діятиме театрально-розважальна програма та функціонуватиме контактний міні-зоопарку «Тваринне розмаїття».

Серед запланованих локацій – різноманітні майстер-класи, в тому числі «Флористичний марафон», виготовлення еко-сувеніру «Равлик», виготовлення еко-торбинок, «Біопластика», «Метелик-квілінг», виготовлення паперової «англійської троянди», створення емблем та прапорців на екологічну тематику тощо.

Готуються спортивно-розважальні заходи і змагання – «Легкоатлетична смуга перешкод», «Футбольний слалом», «Екотранспорт сьогодення», «Збережи ліс», «Зелена ігротека», виставка художніх робіт «Життя в ситі ЕКО».

Також будуть локації «Дивовижна природа», «ЕкоБібліотека»,«Захисти екосистему», «Дотримання вимог безпеки в умовах пандемії», тематичні вікторини, конкурси, ознайомлення з основами надання першої долікарської допомоги.

При вході до фестивального містечка будуть проводити температурний скринінг. Обробити руки антисептиком можна буде на кожній локації. А за дотриманням соціальної дистанції слідкуватимуть відповідальні спеціалісти, які в разі необхідності будуть нагадувати про правила поведінки під час карантинних обмежень.