Новини

На Чернігівщині у жителя прикордоння виявили зброю, набої та наркотики

Оперативники Чернігівського прикордонного загону отримали інформацію про можливу причетність до протиправної діяльності 37-річного жителя прикордоння, а саме щодо незаконного зберігання зброї та інших заборонених предметів та речовин.

З’ясувалося також, що цей чоловік вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців через ознаки браконьєрської діяльності та вживання наркотичних речовин.

За інформацією Чернігівського прикордонного загону, міжвідомча група у складі прикордонників та представників Нацполіції, із залученням кінолога зі службовим собакою відділу «Добрянка» за процесуального керівництва місцевої прокуратури провела обшуки.

На обійсті чоловіка виявили одну незареєстровану вогнепальну зброю, окремо затвор та приклад до неї, 5 набоїв до вогнепальної зброї, одну одиницю холодної зброї та близько 10 грамів марихуани.

За фактом виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 263 ККУ «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» прикордонники повідомили Нацполіцію. Виявлені знахідки поліцейські вилучили та направили на експертизу.