Новини

У Чернігові запрацює новий автобусний маршрут – 28А

З 7 лютого у Чернігові запрацює новий автобусний маршрут -28а. Він курсуватиме від Залізничного вокзалу до Новоселівки. Відповідне рішення затвердив 6 лютого виконком Чернігівської міської ради.

Читайте також: Окупанти ввечері обстріляли Новгород-Сіверську громаду, обійшлося без постраждалих

«Були запити від людей, щоб відновити сполучення з найбільш постраждалим від бойових дій мікрорайоном. Тролейбус туди не може ходити з розумілих причин. Дуже добре, що ми знайшли можливість вирішити це питання», – зауважив секретар Чернігівської міської ради Олександр Ломако.

За інформацією управління транспорту та зв’язку міської ради,  всього на маршруті буде працювати вісім автобусів.

«Фактично це діючий 28-й маршрут, тільки від перехрестя на кладовище «Яцево» він буде рухатися до Новоселівки та нижньої частини Бобровиці “, — зазначив керівник управління транспорту Олександр Рижий.

Шлях проходження маршруту-28А пропонується за наступним напрямком: від кінцевої зупинки «Залізничний вокзал» –  ️по просп. Перемоги  -️вул. І. Мазепи -️ просп. Миру  -️просп. Перемоги -️вул. Княжа-️ вул. Шевченка -️до кінцевої зупинки «мікрорайон “Новоселівка”».

У зворотному напрямку: від кінцевої зупинки  «мікрорайон “Новоселівка”»-️ по вул. Шевченка -️ вул. В. Тарновського -️ вул. Гетьмана Полуботка  -️вул. П’ятницька  -️просп. Перемоги  -️просп. Миру  -️вул. Івана Мазепи -️ просп. Перемоги -️до зупинки «Залізничний вокзал».