Новини

На Чернігівщині сніжить

Спершу на Славутицькому та Ріпкинському напрямку випав сніг. Туди вже направили спецтехніку. Близько 11-ї негода дійшла до обласного центру. Впродовж дня сніжна погода поступово накриє усю область. ️На Чернігівщині очікується сніг та сніг з дощем, коливання температур з плюса на мінус. Можливе налипання мокрого снігу, льодовий дощ та утворення ожеледиці на покритті автодоріг. Повідомляє Служба автомобільних доріг у Чернігівській області.

Дорожнє господарство області перебуває в режимі цілодобового чергування. Інспектори Служби автомобільних доріг виїжджають контролювати роботу підрядників, водночас за допомогою відеокамер відслідковують стан покриття на дорогах області.

Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації на дорогах та надання інформації щодо стану проїзду працює цілодобова гаряча лінія диспетчерської Служби автомобільних доріг у Чернігівській області: +38(0462)661893, +380952714374

Варто звернути увагу на аварійно-небезпечні ділянки доріг Чернігівщини з крутим підйомом та спуском, де водії вантажівок обов’язково мають використовувати ланцюги проти ковзання та заборонений рух автопоїздів.

Їх перелік за посиланням: https://ch.ukravtodor.gov.ua/…/tymchasove_obmezhennia….

На випадок погіршення погодних умов на дорогах Чернігівської області визначені місця відстою автомобільного транспорту.

Їх перелік за посиланням: https://ch.ukravtodor.gov.ua/…/perelik_stoianok_ta….