Новини

На Чернігівщині проходили навчання інструкторів

На Чернігівщині упродовж 5 днів, за  ініціативи Командування підготовки Сухопутних військ ЗСУ, відбувалася підготовка інструкторів за напрямками базової військової підготовки, індивідуальної стрілецької підготовки, психологічної підготовки.

Про це повідомляє Оперативне Командування «Північ».

Читайте також: 39 вибухів: росіяни обстріляли прикордонні громади Чернігівщини

Зокрема зазначалося, що основним завданням є швидка експансія по базових знаннях військової справи з елементами психологічної підготовки для подальшого успішного виконання бойового завдання.

Під час підготовки інструкторам надавались лекції на теми: Морально-психологічне забезпечення бою, Морально-психологічний стан під час бою, також проводилися вправи із базової загальновійськової підготовки, розповідали про бойовий інтелект та навчали психології бою, відточували навички стрільби в екстремальних умовах, кучність стрільби, корекцію стрільби, бій на малих та надмалих дистанціях, стрільбу з незручного положення, з-за укриття, в динаміці та тактичний штурм.

Зокрема, із курсантами проводили індивідуальні бесіди, під час яких виявлявся психотип людини та воїна.

Самі ж учасники курсу заняттями задоволені і вже багато методичних матеріалів запланували впроваджувати у своїх частинах під час навчання військовослужбовців.