Новини

На Чернігівщині попрощалися з трьома героями, які захищали Україну

Сьогодні на Чернігівщині в останню путь провели трьох воїнів, які загинули у бою за свободу та незалежність України.

Про це повідомили у Чернігівському обласному ТЦК та СП.

У Ніжині попрощалися з Віктором Піюком. З початку повномасштабного ворожого вторгнення Віктор долучився до оборонців України, потрапивши на військову службу до 25-ї окремої повітряно-десантної бригади.

На жаль, 28 вересня під час виконання чергового бойового завдання поблизу населеного пункту Колодязі на Донеччині Віктор Піюк загинув.

Сьогодні ж у Ніжині рідні та близькі провели загиблого воїна в останню путь, вшанувавши його світлу пам’ять та поховавши на місцевому кладовищі міста .

У селі Мирне в останню путь провели  Олексія Тереха. До повномасштабного ворожого вторгнення з військовою службою справи не мав, але після подій 24-го лютого долучився до оборонців України, аби зі зброєю в руках відстояти її право на незалежність. Так він потрапив до 25-ї окремої повітряно-десантної бригади на посаду гранатометника парашутно-десантної роти, у складі якої віддано виконував свій громадський та військовий обов’язок.

На жаль, 25-го вересня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Нове на Донеччині Олексій Терех отримав поранення, які виявилися несумісними з життям. Поховали воїна на Малій Батьківщині.

У смт Сосниця 7 жовтня поховали  Олександра Скварського.  До лав Збройних Сил України Олександр долучився вже вдруге за часів повномасштабного ворожого вторгнення. Цього разу потрапив до військової частини А7105 на посаду старшого оператора розвідувального взводу.

На жаль, 29 вересня під час виконання чергового бойового завдання поблизу населеного пункту Миколаївка Олександр Друга Скварський загинув… Сьогодні рідні та близькі востаннє попрощалися з ним, вшанувавши світлу пам’ять Героя-земляка.