Новини

На Чернігівщині попрощалися з двома воїнами, які боронили Україну від окупантів

“На щиті” повернулися двоє воїнів, 21 квітня на Чернігівщині їх провели в останню путь. Про це повідомляє Чернігівський обласний ТЦК та СП.

У селі Обмачів сьогодні провели в останню путь Максима Летика. Воїну було 34 роки, вдома на нього чекали дружина та двоє діток.

Читайте також: Наслідки ворожого обстрілу Семенівської громади (Фото)

Народився Максим у селі Карабутове Конотопського району Сумської області. У 1996 році розпочав навчання у місцевій загальноосвітній школі, яку закінчив у 2007-му році. Після школи навчався у Державному професійно-навчальному закладі в місті Конотоп за спеціальністю “електрогазозварювальник”, за нею ж певний час працював на будівництві у Києві.

Останні 6 років Максим разом з дружиною та двома дітьми проживав у селі Обмачів на Чернігівщині. Після повномасштабного ворожого вторгнення чоловік потрапив до лав Збройних Сил України. Службу ніс у складі військової частини А0284 та разом з побратимами віддано боронив Батьківщину від загарбників.

На жаль, 18 квітня під час виконання бойового завдання на Донеччині Максим Летик загинув. Поховали воїна на місцевому кладовищі в селі Обмачів.

У селі Линея Чернігівського району попрощалися зі старшим солдатом Ігорем Постолом. Він не дожив до свого 33-го дня народження…

Після початку повномасштабної війни чоловік долучився до оборонців Батьківщини. У складі військової частини А4350 разом з побратимами мужньо виконував свій військовий та громадянський обов’язок, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України.

На жаль, 16 квітня під час виконання бойового завдання на Донеччині Ігор Постол загинув. Поховали Захисника у його рідному селі, на місцевому кладовищі.