Новини

На Чернігівщині поховали двох загиблих Захисників

 На Чернігівщині 30 січня провели в останню путь двох воїнів-земляків. Дмитро Андарак та Михайло Поляк загинули під час виконання бойових завдань на Донеччині.

Про це повідомляє Чернігівський обласний ТЦК та СП.

Рядовий Дмитро Андарак народився 16 лютого 1979 року у Чернігові. Навчався у місцевій школі №20. Далі вступив до професійного училища харчової промисловості. Після навчання певний час проходив військову службу в одному з підрозділів ППО ЗС України.

Після її завершення працював у Києві в охоронній службі.

Після повномасштабного російського вторгнення долучився до лав ЗС України, був у складі одного з підрозділів військової частини А4007 на посаді гранатометника.

Загинув 21 січня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися з воїном у Чернігові в Катерининській церкві, поховали на кладовищі “Яцево”.

Молодший сержант Михайло Поляк народився 26 серпня 1976 року у селі Великий Раковець на Закарпатті. У 1983 році разом з родиною переїхав до села Даньківка на Прилуччину. Освіту здобував у Богданівській школі.

Проходив строкову військову службу, після цього працював на будівництві у Києві та у Словаччині. У 2014 році вперше став на захист Батьківщини та взяв участь в АТО.

З часом повернувся до Києва, а у березні 2022 року знову долучився до ЗСУ. З червня 2023 року воював у складі одного з підрозділів військової частини А4773, був на посаді майстра-номера обслуги.

Загинув 5 січня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися з воїном у Прилуках, поховали на кладовищі у селі Богданівка.