Новини

На Чернігівщині поховали чотирьох загиблих Захисників

Повернулися на щиті… На Чернігівщині 22 вересня поховали чотирьох воїнів-героїв. Володимир Богдан, Василь Герасименко, Станіслав Хуртак та Леонід Широков загинули в боях за Україну.

Про це повідомляє Чернігівський обласний ТЦК та СП.

Молодший сержант Володимир Богдан народився 9 жовтня 1988 року. Проживав у Ніжині, в умовах повномасштабного російського вторгнення боронив Батьківщину у складі ДШВ. Загинув 15 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися та поховали у Ніжині.

Сержант Василь Герасименко народився 14 січня 1970 року у Мені. Торік став на захист України від російських окупаційних військ. Останнім часом боронив східний напрямок. Загинув 12 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Встановили особу воїна за ДНК-експертизою. Попрощалися та поховали у Мені.

Солдат Станіслав Хуртак народився 18 липня 1985 року в Носівці. Після закінчення навчання прожив у родині сестри, а 5 років тому повернувся проживати до рідного міста. Певний час працював на кондитерській фабриці. В умовах повномасштабної війни боронив Батьківщину на Запорізькому напрямку, де загинув 2 серпня 2024 року. Встановили особу воїна за ДНК-експертизою. Попрощалися та поховали на кладовищі малої батьківщини.

Рядовий Леонід Широков народився 14 червня 1975 року в селі Веприк Чернігівської області. Навчався в середній школі, працював в Києві. В умовах повномасштабної війни став на захист України у складі ДШВ. Під час виконання бойового завдання на північно-східному напрямку отримав тяжке поранення, внаслідок чого загинув 15 вересня 2024 року. Попрощалися та поховали у рідному селі.