Новини

МВА не погоджуватиме рішення позачергової сесії – Олександр Ломако

Рішення сесії міськради від 24 листопада гарантують тепло для абонентів ТЕЦ та зарплати вчителям. А от адміністрація Брижинського цього не гарантує.  Адміністрація Брижинського готує відмову і не погоджуватиме їх.

Про це повідомив Олександр Ломако в телеграм-каналі.

-Хочу звернутися до призначеного зверху чиновника, який вирішив погратися в політику. Це рішення Чернігівської міськради стосується усіх чернігівців, які цю раду обрали. На відміну від вас.

І мені все одно в який спосіб: чи то затвердите ці рішення чи видасте власні (чим би дитина не бавилася), але платіжні доручення мають бути в казначействі! Негайно!

КП “ТКЕ” має розрахуватися з “Чернігівгаз” і надавати чернігівцям послуги – за вікном зима!  А освітяни Чернігова отримати гроші за свою роботу! І ця робота має оплачуватися державою. Але через недофінансування освітньої субвенції, це питання закриваємо власним коштом, – написав Ломако.

“Пане чиновнику, за вашою «політикою» стоять долі Чернігівців, які вас не обирали і знати не знають. Переставайте гратися в політику! Приступіть, нарешті, до своїх прямих обов’язків – безпеки регіону, – звернувся Олександр Ломако до керівника МВА.