Новини

Міській школі мистецтв присвоїли ім’я Любомира Боднарука

Міський голова та депутатський корпус привітали Миколу Сукача, Олену Костевич та чернігівців-кандидатів до збірної України в міжнародних змаганнях «Ігри Воїнів»

Комунальний заклад позашкільної мистецької освіти «Чернігівська міська школа мистецтв» відтепер носитиме ім’я Любомира Боднарука. Рішення про присвоєння закладу імені заслуженого діяча мистецтв України сьогодні, 27 травня, прийняли на засіданні 8-ої сесії Чернігівської міської ради 8-го скликання.

Відповідне звернення надійшло від педагогічного колективу Чернігівської міської школи мистецтв. А попередньо протягом двох місяців з урахуванням обмежувальних заходів проводилося громадське обговорення цієї пропозиції, у якому взяли участь усі зацікавлені фізичні та юридичні особи.

Любомир Мирославович Боднарук – заслужений діяч мистецтв України, кавалер ордена «За заслуги» ІI ступеню, почесний громадянин міста Чернігова. Зробив значний внесок у розвиток науки, освіти, культури та інших сфер суспільного життя.

У 2010 році Чернігівською міською школою мистецтв заснована “Чернігівська хорова асамблея пам’яті Любомира Боднарука”, яка проводитися щорічно в день його народження 1 червня.

Любомир Мирославович Боднарук похований в Чернігові на кладовищі Яцево.