Новини

Лікарі повідомили про стан постраждалих у масштабній ДТП біля села Брусилів

Лікарі розповіли про стан постраждалих у масштабній ДТП, що сталася 7 грудня поблизу села Брусилів. Як відомо, у зіткненні фури та рейсового мікроавтобусу загинуло 13 людей, ще 7 з важкими травмами були доставлені до лікарень Чернігова.

За інформацією генерального директора КП «Чернігівська міська лікарня №2» Владислава Кухаря, на сьогодні стан чотирьох постраждалих близький до середньої важкості. Лікарі фіксують певні позитивні моменти в лікуванні. Ще один пацієнт досі перебуває у дуже важкому стані. Усіх травмованих вчора прооперували.

До обласної дитячої лікарні вчора госпіталізували 16-річного пасажира маршрутки. За інформацією заступниці гендиректора закладу Людмили Кривець, хлопця прооперували, він лежить у реанімації. Сьогодні його стан оцінюють як середнього ступеня важкості і швидше за все переведуть до травматологічного відділення.

Стан госпіталізованого до обласної лікарні оцінюється як середній тяжкості, але стабільний.

За інформацією поліції, після надання медичної допомоги водія вантажівки затримали. Нині він перебуває в спеціалізованій палаті під охороною поліції. Йому вже вручили повідомлення про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України.

Сьогодні в Чернігівській області оголошено день жалоби за загиблими у ДТП.