Новини

Кількість хворих на COVID-19 зменшилася

У Чернігівській міській раді сьогодні, 22 грудня, заступниця начальника управління охорони здоров`я ЧМР Ольга Малець доповіла про ситуацію щодо захворюваності на COVID-19. У порівнянні з попередніми тижнями кількість хворих зменшилася.

«Відмічається зменшення захворюваності за тиждень від 14 по 20 грудня у порівнянні з тижнем від 7 по 13 грудня  на 215 осіб . Якщо за минулий тиждень у нас було 501 вперше інфікованих пацієнтів , то за попередній тиждень – 716. Відмічається також збільшення тих, що одужали за цей період на 165 осіб. При цьому кількість ПЛР досліджень збільшилася за останній тиждень  з 603 до 710. Тобто, на тлі збільшення обстежень ПЛР відмічається зменшення кількості виявлених випадків COVID-19», – повідомляє Ольга Малець.

За умови  збереження  позитивних тенденцій , можна буде розглядати питання повернення дітей на очну форму навчання.  Владислав Атрошенко  доручив вивчити це питання та проаналізувати можливість розділення  у час пік потоків   у громадському транспорті . Аби дорослі змогли дістатися на роботу , а діти до школи. За умови повернення очного навчання, уроки мають розпочинатися не раніше 9.30 акцентував мер.