Новини

Двічі за ніч на різних автомобілях: у Чернігові патрульні зловили п’яну водійку

 Патрульні двічі протягом ночі виявили жінку з ознаками алкогольного сп’яніння за кермом.

Як повідомили у патрульній поліції, вчора, близько 20-ї години, патрульні отримали інформацію, що на вулиці Генерала Бєлова сталася дорожньо-транспортна пригода — легковик Volvo наїхав на огорожу поблизу одного з багатоповерхових будинків. Постраждалих немає.

Читайте також: ФК «Динамо» перерахує 250 тисяч фунтів стерлінгів на відновлення відділення міської лікарні Чернігова

Прибувши на місце, поліцейські з’ясували, що під час автопригоди за кермом авто перебувала 36-річна жителька Чернігівської області. Водійка не заперечувала факту наїзду на огорожу.

Від самого початку спілкування з громадянкою інспектори помітили у неї явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Жінка погодилася пройти тест за допомогою приладу Драгер. Результат — 2,97 проміле.

Охоронці порядку склали на водійку два адмінматеріали: за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) та ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП. Транспортний засіб доправлений на арештмайданчик.

Близько 4-ї ранку під час дії комендантської години на проспекті Миру екіпаж патрульної поліції зупинив Opel Vectra. Керувала авто 36-річна жінка.

Водійка мала явні ознаки алкогольного сп’яніння. Драгер показав 1,94 проміле алкоголю.

Під час перевірки інформації про жінку-водія з’ясувалося, що це та сама особа, яка кілька годин тому потрапила в ДТП на вулиці Бєлова. Єдина різниця — інше авто.

Патрульні склали на кермувальницю адмінпротокол за керування в стані сп’яніння. Opel відправився на арештмайданчик.