Новини

Двоє п’яних водіїв вчинили три ДТП у Чернігові

Вчора у Чернігові сталися три ДТП, які спричинили двоє п’яних водіїв. За інформацією патрульної поліції, на вулиці Котляревського сталося зіткнення двох легковиків: ВАЗ-2104 і Hyundai Accent. ВАЗ одразу поїхав з місця пригоди. Другий учасник лишається на місці та телефонує 102.

Читайте також: У Чернігові вночі група молодиків підрізала чоловіка: обставини події з’ясовує поліція

За кілька хвилин до поліції надходить повідомлення про автопригоду на вулиці Алєксєєва. І знову фігурує той самий ВАЗ-2104. Тут він не розминувся з ВАЗ-21110 та наїхав на електроопору.

Патрульні, які прибули на місце другої ДТП, з’ясували, що за кермом “четвірки” перебував 60-річний чернігівець. Від самого початку спілкування інспектори помітили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Алкотестер показав результат — 1,91 проміле.

Від поліцейських громадянин отримав три адмінпротоколи: 2 за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.

За кілька годин на перехресті вулиць Любецької та Чорновола стається ще одна автопригода за участі Mazda 6 та Skoda Octavia.

На місці охоронці порядку з’ясовують, що 42-річний водій Mazda рухався через перехрестя на червоний сигнал світлофора.

Інспектори помічають у кермувальника ознаки алкогольного сп’яніння. Він погоджується проти тест за допомогою приладу Драгер. Результат — 2,23 проміле.

На громадянина складають адмінпротоколи за ст. 124 та 130 КУпАП.

Тепер долю цих водіїв вирішить суд.