Новини

Чи будуть 5 класи навчатися очно?

Сьогодні, 8 вересня, на щотижневій нараді було порушено питання про 5 класи, які, можливо, будуть вчитися очно, без поділів на групи.

«Є питання по п’ятих класах, оскільки це перший рік, коли діти переходять до середньої школи. Дітям важко. Даю доручення до завтрашнього вечора, вивчити це питання, щоб п’яті класи навчалися не за змішаною формою, а повністю очно» – підкреслив міський голова Владислав Атрошенко.

Щодо старших класів теж питання відкрите, – відповідне доручення від Чернігівського міського голови отримав керівник профільного управління освіти Василь Білогура.

Вже сьогодні медики та освітяни разом мають проаналізувати це питання. Як показує статистика щодо захворюваності на коронавірусну інфекцію, у Чернігова ще гарний запас міцності. Місто знаходиться наразі у жовтій зоні. Її верхня межа щодо кількості пацієнтів складає 338 на 100 тисяч населення. На 7 вересня у Чернігові – 153 випадки, а це – 54,2%, на 100 тис. населення. Якщо кількість хворих на коронавірус збільшиться вдвоє і перевищить позначку 338 пацієнтів, місто потрапить до помаранчевої зони.