Новини

За добу виникло 6 пожеж в екосистемах області

Упродовж минулої доби вогнеборці ліквідували 6 пожеж у природних екологічних системах. Про це повідомили в Управлінні ДСНС України у Чернігівській області.

 За інформацією фахівців, причинами виникнення загорянь послужила необережність громадян у поводженні з вогнем. Пожежі сухої рослинності та сміття на відкритих територіях виникли біля сіл Данівка, Дрімайлівка, Гвоздиківка, Калюжинці на території Козелецького, Куликівського, Сновського та Срібнянського районів відповідно, а також двічі у м. Прилуки. Вогонь пройшов площу майже 10 га.

Завдяки оперативному реагуванню вогнеборців Служби порятунку не допущено розповсюдження вогню на значні площі, лісові масиви, житлові й господарські споруди.

У зв’язку з цим, рятувальники Управління ДСНС України у Чернігівській області звертаються до населення з проханням дотримуватися правил пожежної безпеки та проявляти обережність у поводженні з вогнем в житловому секторі, а також під час перебування у лісових масивах, на відкритих територіях та біля торфовищ.