Новини

Чотирилапого піротехника Патрона нагородили відзнаками ветеранських організацій США

Відразу дві ветеранські організації Сполучених Штатів – Veterans of Foreign Wars VFW та Bomb Techs Without Borders – нагородили славетного пса Патрона пам’ятними відзнаками. Грамоту та бойову монету вручили маленькому піротехніку засновник Bomb Techs Without Borders – Мет`ю Ховард (Matthew Howard) та Донна Кальп (Donna Culp), представниця Асоціації військових офіцерів США.

Про це повідомили у ДСНС України.

Читайте також: Під Черніговом сталася смертельна ДТП: одна людина загинула, двоє постраждали

У ДСНС жартують, що наш Патрон може сміливо розраховувати на усі ветеранські почесті у Штатах. Патрону ще працювати і працювати, поки не розчистимо нашу прекрасну землю від огидного російського залізяччя.

Організація Veterans of Foreign Wars VFW (Ветерани зарубіжних воєн Сполучених Штатів) – одна із найстаріших організацій у США (штаб-квартира в м. Канзас-Сіті, штат Міссурі). Створена в 1936 році, вона об’єднує близько 2 млн осіб. Структура має свої відділення у всіх штатах і у федеральному окрузі Колумбія, а також у 19 країнах світу, включаючи держави Азіатсько-Тихоокеанського регіону, Європи та Латинської Америки.

Bomb Techs Without Borders (Бомботехніка без кордонів) заснована наприкінці 2018 року групою ветеранів армії США. Одним із напрямків роботи організації є підвищення обізнаності про міни та інші вибухонебезпечні предмети за допомогою інформаційно-роз’яснювальної роботи в найрізноманітніших куточках світу, від Північної Америки до Європі. Тепер організація співпрацює і з українськими надзвичайниками.