Новини

Чернігівські ветерани- прикордонники вибороли п’ять нагород на міжнародних змаганнях у Мадриді

Ветерани з Чернігова вибороли 5 нагород на міжнародних спортивних змаганнях Strong Spirit’s Games, що днями завершилися у Мадриді.

Прикордонники Чернігівського загону Владислав Шатіло та Сергій Наглій вибороли дві «золоті», дві «срібні» та бронзову медаль на ветеранських змаганнях.

Про це повідомляє Північний кордон. Держприкордонслужба.

Читайте також: У будинку на Чернігівщині вибухнула граната: троє людей – у лікарні

Владислав Шатіло у вправі жим штанги 70 кг на кількість разів виборов «золото», у веслування на тренажері 100 секунд – «срібло», у ривку гирі 16 кг – «золото».

А ветеран прикордонної служби Сергій Наглій у веслуванні на тренажері 100 метрів посів 2 місце, а веслування на тренажері 100 секунд – 3 місце.

Загалом українська національна збірна здобула першість на чемпіонаті, виборовши рекордні 188 медалей: 84 золотих, 58 срібних та 46 бронзових.

Нагадаємо, цьогоріч Україну представляли 50 спортсменів-ветеранів. Це військовослужбовці, які брали участь у бойових діях, а також ті, які дістали травми, поранення або захворювання під час або внаслідок виконання службових обов’язків у зоні бойових дій. Деякі з них перебували у ворожому полоні. Після обміну, лікування та реабілітації вони повернулися на службу та зараз надихають інших ніколи не здаватись і за будь-яких обставин продовжувати боротьбу – за життя, за країну та свої мрії.

Arnold Classic Europe – міжнародний спортивний фестиваль, заснований у 2011 році Арнольдом Шварценеггером. Щорічно участь у змаганнях беруть тисячі спортсменів із понад 50 країн світу.