Новини

Чернігівські поліцейські затримали торговця психотропами

Поліцейські Чернігівського райуправління поліції за силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» затримали 35-річного чернігівця, який підозрюється у роздрібному наркодилерстві. Зловмиснику загрожує до 10 років ув’язнення.

Про це повідомляє поліція Чернігівського району.

Читайте також: Вбили за трактор і сховали тіло в лісосмузі: на Чернігівщині поліція затримала злочинців (Відео)

Днями поліцейські отримали оперативну інформацію про те, що 35-річний чернігівець торгує психотропами. Правоохоронці задокументували факти збуту заборонених речовин.

В подальшому, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської окружної прокуратури та за силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» провели санкціонований обшук в помешканні чоловіка. В ході слідчої дії поліцейські виявили та вилучили гроші, отримані від злочинної діяльності та мобільні телефони.

Підозрюваного затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Зловмиснику слідчий поліції повідомив про підозру у злочині, передбаченому частинами 1 та 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).