Новини

Чернігівщина втратила ще одного воїна-захисника

Чернігівщина 20 серпня провела в останню путь земляка – Ігора Брагиду, який загинув на Донеччині. Як повідомили у Чернігівському обласному ТЦК та СП, народився Ігор Брагида в селі Тараса Шевченка Ріпкинського району 31 травня 1973 року. У 1990 році був призваний та проходив строкову військову службу у Прикордонних військах, де отримав звання сержанта. Після демобілізації працював у електриком, незабаром відкрив власну справу та почав столярувати. Багато односельців та жителів області із вдячністю і теплотою згадують його вироби.

У 2014 році був Ігора знову призвали за мобілізацією до лав прикордонної служби України. Він проходив службу протягом року на заставах Дніпровське, Неданчичі, Горськ.

Після початку повномасштабного вторгнення 24 лютого та деокупації рідної Тарасощевченківщини не зміг залишатися осторонь та виявив бажання захищати незалежність України, тож долучився до військової частини А1937.  Ігор Брагида виконував бойові завдання на території Донецької області, де 14 серпня загинув в наслідок ракетного обстрілу.