Новини

Чернігівщина втратила на війні ще двох мужніх воїнів

Чернігівщина попрощалася з двома воїнами-земляками, які загинули у мужній боротьбі за Незалежність України. Про це повідомляє Чернігівський обласний ТЦК та СП.

У селі Грабіка, що на Куликівщині, 5 березня провели в останню путь старшого солдата Володимира Панковця. Йому було 27 років…

Після закінчення Орлівської школи Володимир проходив строкову військову службу в лавах ЗС України. Згодом працював у Києві майстром будівельних робіт.

Влітку 2022 року чоловік долучився до оборонців Батьківщини, потрапивши на службу до військової частини А2120 на посаду командира гранатометного відділення. Протягом цих місяців він віддано боронив Україну, борючись за свободу та щасливе майбутнє українського народу.

На жаль, 25 лютого 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Діброва на Луганщині Володимир Панковець загинув…

Поховали воїна на місцевому кладовищі села Грабівка.

У Новгороді-Сіверському сьогодні попрощалися з воїном Андрієм Яструбом.

Після початку повномасштабної війни Андрій взяв до рук зброю та став на захист територіальної цілісності та недоторканості України. Службу ніс у військовій частині А2167 та разом з побратимами мужньо виконував свій військовий та громадянський обов‘язок, даючи гідну відсіч ворожим окупаційним військам.

На жаль, 9 лютого 2023 року поблизу населеного пункту Вугледар на Донеччині Андрій зник безвісти. Віднайти тіло полеглого воїна вдалося наприкінці лютого…

Попрощалися з Захисником в його рідному місті у Спасо-Преображенському монастирі, поховали його на центральному кладовищі.