Новини

Чернігівщина провела в останню путь двох полеглих Героїв

Захищали Україну на найгарячіших ділянках фронту. На Чернігівщині 7 жовтня попрощалися з двома полеглими воїнами-Героями.  

Про це повідомили у Чернігівському обласному ТЦК та СП.

У Чернігові провели в останню путь молодшого сержанта Сергія Печеного. Сергій народився 30 серпня 1987 року в м. Чернігів. Закінчив місцеву школу №28. Проходив строкову військову службу в лавах ЗС України. У 2011 році повернувся до цивільного життя. У 2014 році одним з перших став на захист Батьківщини, брав участь в АТО. В умовах повномасштабної війни боронив м. Чернігів, а згодом – Запорізький напрямок, Донеччину. Загинув 3 жовтня 2024 року під час виконання бойового завдання на північно-східному напрямку. Поховали Героя в м.Чернігів.

Ніжин сьогодні попрощався з солдатом Дмитром Авраменком. Дмитро народився у Ніжині 4 лютого 1985 року. Навчався у місцевій школі. Після закінчення школи став студентом Ніжинського агротехнічного інституту Національного аграрного університету. Працював на різних промислових підприємствах у м. Ніжин та  м. Києві. В умовах повномасштабної війни долучився до лав Збройних Сил України. Боронив рідну землю на найгарячіших ділянках фронту. Загинув 30 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Поховали Героя в м. Ніжин.