Новини

Чернігівщина провела в останню путь 3-х Героїв

Солдат Олександр Якименко народився 26 жовтня 1991 року в селі Хмільниця Чернігівської області. У шкільні роки займався танцями та карате. Після закінчення Хмільницької середньої школи пішов навчатися на агронома в Чернігівський державний університет економіки та управління.

На Чернігівщині попрощалися з Олександром Якименком

Далі навчався в Харківському національному аграрному університеті імені В. В. Докучаєва, де він обрав спеціальність “Захист рослин”. Працював у ТОВ “Десна” агрономом. Останнє місце роботи — Волинська фондова компанія, де працював менеджером із продажу сільськогосподарської техніки.

У вересні 2022 року долучився до лав Збройних Сил України. Після навчання був направлений у десантно-штурмову бригаду. Мав позивний “Бізон” та воював на посаді водія-електрика відділення безпілотних авіаційних комплексів.

Загинув 6 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання на Луганщині.

Провели в останню путь у Чернігові, поховали в рідному селі.

Рядовий Олександр Шакун народився 27 січня 1974 року в місті Бобровиця Чернігівської області. Освіту здобував у середній загальноосвітній школі в селі Калинівка Броварського району Київської області. Продовжив навчання у Ржищівському професійно-технічному училищі №28, де опанував основну професію “Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва, водій автотранспортних засобів”.

Після закінчення навчання працював водієм на підприємствах Київської області різних форм власності.

На Чернігівщині попрощалися з Олександром Шакуном

У 2023 році долучився до лав Збройних Сил України. Служив на посаді водія протитанкового взводу механізованого батальйону.

Загинув 6 квітня 2024 року у бою на Донеччині.

Попрощалися та поховали у Бобровиці.

Солдат Михайло Науменко народився 2 липня 1971 року.

Долучився до лав Збройних Сил України у серпня 2022 року. Боронив Україну на посаді стрільця-снайпера механізованої роти.

На Чернігівщині попрощалися з Михайлом Науменком

Загинув 24 березня 2024 року під час виконання бойового завдання на Луганщині.

Провели в останню путь та поховали в селі Бабарики на Чернігівщині.