Новини

Близько 60 вибухів: за добу росіяни 6 разів обстрілювали територію Чернігівщини (Доповнено)

За минулу добу російські окупанти 6 разів обстрілювали прикордоння Чернігівської області. Вогонь вели з мінометів, САУ та ствольної артилерії.

За інформацією Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи ОВА, вранці 24 січня ворог накрив мінометним вогнем село Хрінівка  Корюківського району. Тут нарахували 7 вибухів.

Читайте також: Вранці російські окупанти били з мінометів по прикордонних селах Чернігівщини

З міномету 120 мм гатили російські окупанти по території села Карповичі Новгород-Сіверського району. Тут розірвалося 3 міни.

В обід артилерійського обстрілу зазнали північно-східні околиці  села Миколаївка  Новгород-Сіверського району. Тут розірвалося 12 снарядів від САУ.

У цей же час російські загарбники обстріляли зі ствольної артилерії село Михальчина Слобода  Новгород-Сіверського району. Нарахували 12 вибухів.                                                              

Після обіду ворог з мінометів обстріляв село Ясна Поляна  Новгород-Сіверського району. Розірвалося 13 мін.

Увечері з РСЗВ росіяни обстріляли західні околиці села Карповичі  Новгород-Сіверського району. Зафіксували 8 вибухів.

Втрат серед о/с та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження інфраструктури інформація не надходила.

Зранку 25 січня армія окупантів знову обстріляла прикордоння Чернігівщини з артилерії. За інформацією ОК «Північ», 15 снарядів розірвалося в районі села Михальчина Слобода Новгород-Сіверського району.

Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила.