Новини

Благодійники надіслали допомогу для чернігівських діток

До Чернігова продовжують надходити гуманітарні вантажі з різних куточків України та закордону. Вчора до одного з районів міста, який постраждав від обстрілів окупантів, надійшло близько 30 ящиків з дитячим одягом, взуттям та речами першої необхідності.

Домогу для чернігівських діток зібрали волонтери благодійної організації “Благодійний фонд “Ільвер”.

“Не було світла, води, тому ми не мали можливості випрати речі. Деякі взагалі зіпсувалися. Ми разом з дітками різного віку перебували у підвалах 36 днів. Для нас ця допомога була вкрай необхідною”, – розповідає чернігівка Ольга Івоніна.

Благодійники також привезли пляшечки для годування немовлят та памперси різних розмірів. Під час облоги міста придбати засоби гігієни для малечі було майже неможливо.

“Ми отримали чимало теплих речей для діток, зокрема комбінезони, куртки та штанці. Ці всі речі наші діти зможуть носити і восени, і взимку. Дякуємо всім, хто допомагав і зібрав таку необхідну для наших дітей допомогу”, – каже бабуся трьох онуків Надія Шльончик.

Частину речей було передано до дитячого відділення Чернігівської районної лікарні, а памперси відвезли до безкоштовного магазину «ДякуЮ».