Бізнес-фестНове на ТБ

Бізнес-фест 2021 – Агенція регіонального розвитку

Featured Video Play Icon

Бізнес – фест «Разом до успіху!»  вже вп’яте зібрав підприємців міста й області  відзначити своє професійне свято.  На Центральній Алеї Чернігова представники бізнесу не лише  презентували свою продукцію, а й надавали консультації, знайомили зі своїми послугами. Серед тих організацій, які зацікавлені в розвитку й підтримці  підприємництва на Чернігівщині – Агенція регіонального розвитку. Для цього розробили  декілька програм.

Сьогодні Агенція регіонального розвитку надає послуги в розробці стратегії і бізнес – плану, інвестиційного паспорту, реєстрації бізнесу, проводить навчальні тренінги. Серед напрямків діяльності –  сприяння у залученні інвестицій, підтримка розвитку інновацій.

Юлія Дарницька  не лише керує Агенцією регіонального розвитку. Вона й сама успішна підприємниця і мріє про те, аби молоді люди залишалася  працювати на Чернігівщині. Агенція  надає можливості  в розробці  стартапів для молоді. Вже навіть є успішні історії серед початківців  у сфері бізнесу.

В планах  Агенції регіонального розвитку – проведення  якомога більше навчальних  програм і шкіл для підприємництва,  адже  це сприятиме розвитку бізнесу  на Чернігівщині  та  промоції регіону в цілому.