Новини

Автівка наїхала на худобу та перекинулась: у ДТП на Чернігівщині постраждало 2 людей

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди в одному з сіл Сновської громади, вчиненої п’яним водієм легковика. Внаслідок ДТП двоє людей зазнали травм. 

Як повідомили у поліції Чернігівської області,  53-річний водій “Hyundai” не врахував дорожню обстановку та не впорався з керуванням. Внаслідок цього автівка здійснила наїзд на худобу, яка рухалась в попутному напрямку. Згодом легковик перекинувся та зіткнувся з електроопорою.  

Читайте також: Ворог продовжує масовані обстріли  прикордоння Чернігівської та Сумської областей

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди двоє пасажирів іномарки зазнали травм та були доставлені до лікарні.

Працюючи на місці події, поліцейські перевірили водія автівки на стан алкогольного сп’яніння. Тест виявився позитивним, рівень алкоголю в крові чоловіка перевищив гранично допустиму межу у понад сім разів.

За фактом дорожнього інциденту поліція відкрила провадження за частиною 1 статті 286-1 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані сп’яніння, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Її санкція передбачає позбавлення волі на строк до 3 років.

Досудове розслідування триває.