АктуальноНове на ТБ

Актуально- Про тиск на місцеве самоврядування та обшуки

Featured Video Play Icon

“Усі ми з вами є свідками того, як наше місто кардинально змінилося за 6 років. Видання “Новое время” написало, що Чернігів з усіх обласних центрів розвивається найбільш динамічно. Таку думку висловлюють дуже часто журналісти, зокрема, Дмитро Гордон та багато інших людей, які бувають у нашому місті та наші гості.

Факт, що всі обласні центри розвиваються в однакових умовах, але деякі обласні центри мають значно вищі надходження ПДФО на душу населення, ніж Чернігів. У нас це 4070 грн на душу населення, у міста Суми – більше 4,5 тисяч, Винниця – більше 5 тисяч. Більшість обласних центрів мають вищі надходження ніж ми, вже не говорячи про промислово розвинуті – Дніпро, Мариуполь і т.д. Попри це, Чернігів згідно муніципальних досліджень, які проводить група “Рейтинг”, показав найбільшу динаміку розвитку”,- пояснив секретар міської ради Олександр Ломако.

“Замість державної підтримки чернігівці бачать зовсім інше. З жовтня місяця ми спостерігаємо атаку на наше місто. Ми бачимо спроби дискредитувати міського голову, команди і тисяч людей, які роблять наше місто кращим. З жовтня місяця і по вчорашній день правоохоронці в структурних підрозділах міської ради, комунальних підприємствах, а також підрядних організаціях провели вже 56 обшуків”, – додав він.