Новини

 Смертельне зіткнення: на Чернігівщині у ДТП загинула родина з двома дітьми (Фото)

Вчора близько 19-ї години біля с. Шевченкове в Ніжинському районі сталася смертельна ДТП. Легковик влетів у КамАЗ. Загинула ціла родина з двома малолітніми дітьми.

Про це повідомляє поліція Чернігівської області.

Читайте також: На Чернігівщині під час пожежі будинку загинув 54-річний чоловік

Поліцейські встановили, що водій легкового автомобіля 1995 р.н. рухався в напрямку с. Кіпті, здійснив зіткнення з задньою частиною автомобіля «КамАЗ» під керуванням чернігівця. Внаслідок зіткнення загинули водій легковика, його дружина 1995 р.н. та двоє дітей (2016 р.н. та 2024 р.н). Рятувальники за допомогою спецобладнання провели деблокування тіл загиблих.

Слідчий поліції розслідує обставини ДТП у рамках провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть кількох осіб), що карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, слідчі з розслідування злочинів у сфері транспорту обласної поліції та співробітники ДСНС.