Новини

Додаткові зміни руху автобусів та тролейбусів у Чернігові

Відбулися додаткові зміни в деяких маршрутах що до об’їзду перекритої ділянки дороги на перехресті проспектів Левка Лук’яненка та Михайла Грушевського.

За інформацією Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку:

Тролейбус №11А. Від кінцевої зупинки «Діагностичний центр» в напрямку вул. Незалежності від зупинки вул. Електрон рух автобусів буде скеровано по , проспекту Левка Лукʼяненка, вул. Гельсінської спільки (Ломоносова бувша), вул. Прилуцька, вул. Олексія Сенюка, вул. Київська, проспект Левка Лукʼяненка і далі за своїм маршрутом до кінцевої зупинки «вул. Незалежності».

Автобус №24. При русі від кінцевої зупинки “вул. Захисників України” в напрямку Залізничного вокзалу від зупинки “вул. Електрон” рух автобусів буде скеровано по , проспекту Левка Лукʼяненка, вул. Гельсінської спілки (Ломоносова бувша), вул. Прилуцька, проспекту Михайла Грушевського і далі за своїм маршрутом.

Читайте також: У Чернігові з 15 жовтня низка автобусів та тролейбусів змінила свій рух

Автобус №24 А. В напрямку від кінцевої зупинки «вул. Захисників України» від зупинки “вул. 1-ї танкової бригади” рух автобусів буде скеровано по вул. Космонавтів, Соборності, проспекту Левка Лук’яненка вул. Гельсінської спільки (Ломоносова бувша), вул. Прилуцька, проспекту Михайла Грушевського і далі за своїм маршрутом.

Автобус №31. Від кінцевої зупинки «завод ЧеЗаРа» в напрямку кінцевої зупинки «Подусівка» від зупинки вул. Електрон рух автобусів буде скеровано по , проспекту Левка Лукʼяненка, вул. Гельсінської спільки (Ломоносова бувша), вул. Прилуцька, вул. Олексія Сенюка, вул. Київська і далі за своїм маршрутом.

Автобус №33. Від кінцевої зупинки «мікрорайон Новоселівка» від зупинки “вул. Електрон” рух автобусів буде скеровано по , проспекту Левка Лукʼяненка, вул. Гельсінської спілки (Ломоносова бувша), вул. Прилуцька, проспекту Михайла Грушевського і далі за своїм маршрутом.