Новини

На Чернігівщині попрощалися з двома полеглими Захисниками

Чернігівщина втратила ще двох Героїв. 6 жовтня на Прилуччині провели в останню путь старшого солдата Володимира Левченка та молодшого сержанта Олександра Найка, які полегли у боях на фронті.

Про це повідомили у Чернігівському обласному ТЦК та СП.

Володимир Левченко народився 8 лютого 1978 року в місті Прилуки. Закінчив загальноосвітню школу №7. Далі вступив до Профтехучилища та здобував освіту за спеціальністю “електрогазозварювальник”. Пройшов строкову військову службу. Працював водієм на фурах різних підприємств міста та України. Здобув заочно другу освіту електрика. В умовах повномасштабної війни став на захист України. Загинув З жовтня 2024 року під час виконання бойового завдання на північно-східному напрямку. Попрощалися та поховали у  Прилуках.

Олександр Найко народився 20 березня 1970 року в місті Прилуки. Навчався у загальноосвітній школі №7. Після навчання проходив строкову військову службу. Працював у ТОВ «Будмаш», на Прилуцькій тютюновій фабриці, а також певний час працював закордоном. Останнім часом працював таксистом. Проживав у селі Замістя, в умовах повномасштабної війни став до лав ЗС України. Загинув 29 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися та поховали у селі Замістя.