Новини

Загинули за Україну: Чернігівщина попрощалась з п’ятьма полеглими Захисниками

Чернігівщина втратила п’ятьох воїнів-Героїв. 4 жовтня в громадах провели в останню путь молодших сержантів Сергія Крутоголова, Сергія Фесенка, солдата Миколу Гайдука, старшого солдата Володимира Пустовойта та солдата Олега Коломійця. Воїни полегли в боях за незалежність України.

Про це повідомили у Чернігівському обласному ТЦК та СП.

Сергій Крутоголов народився 13 травня 1981 року в м. Батурин. У 1999 році закінчив Батуринську середню школу. У 2000 – опанував професію бухгалтера сільського господарства в Тиницькій філії Бахмацького профтехучилища. Був грейдеристом, також працював комбайнером в ТОВ «Гетьманське». У 2014 році долучився до лав ЗС України. З перших днів повномасштабного вторгнення долучився до добровольчого загону самооборони Батуринської ТГ. 17 грудня 2022 року став на захист Батьківщини у лавах ЗС України. Загинув 25 вересня 2024 року на Донеччині. Провели в останню путь та поховали Героя в м. Батурин.

Сергій Фесенко народився 24 січня 1982 року. Після закінчення Бахмацької ЗОШ № 4 навчався в Конотопському професійно-технічному училищі, де опанував спеціальність «Електрогазозварник». Пройшов строкову військову службу. Працював у Депо в м. Бахмач. Останнє місце роботи – електрогазозварник на підприємстві в м. Київ. В умовах повномасштабної війни долучився до лав ЗС України. Під час виконання бойового завдання на північно-східному напрямку отримав важкі поранення, був евакуйований до медичного закладу м. Києва, де, на жаль, серце Героя зупинилось 28 вересня 2024 року. Попрощалися з Героєм та поховали його в м. Бахмач.

Микола Гайдук народився 11 вересня 1988 року. Проживав в с. Олишівка Чернігівського району. В умовах повномасштабної війни долучився до лав ЗС України та став на захист Батьківщини. Останнім часом виконував бойові завдання на Запорізькому напрямку, де загинув 27 липня 2023 року. Попрощалися з воїном у Чернігові, поховали в с. Олишівка.

Володимир Пустовойт народився 16 серпня 1991 року в с. Мощне Чернігівської області. В умовах повномасштабної війни долучився до лав ЗС України та став на захист Батьківщини. Загинув 27 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Провели в останню путь та поховали Героя в с. Семенівка.

Олег Коломієць народився 13 березня 1979 року в селі Довжки на Хмельниччині. Згодом його родина переїхала до міста Енергодар Запорізької області, де він закінчив місцеву школу. Там проживав та створив свою сім’ю, згодом родина переїхала до селища Понорниця на Чернігівщину. В умовах повномасштабної війни долучився до лав ЗС України та став на захист Батьківщини. Загинув 19 вересня 2023 року на Запорізькому напрямку. Встановили особу воїна за ДНК-експертизою. Провели в останній путь та поховали Героя в селищі Понорниця.