Новини

Чернігівщина попрощалась з 3-ма Героями

Молодший сержант Акімов Алік Вазірович народився 4 квітня 1984 року в с. Поповка Ростовської області.

Навчався в с. Удайці Прилуцького району, далі працював у колгоспі. На захист України став у червні 2022 року. Служив на посаді командира зенітного ракетного відділення.

Загинув 9 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання на північно-східному напрямку. Попрощалися та поховали у Прилуках.

Солдат Петухов Віталій Анатолійович народився 23 жовтня 1975 року в селі Лемеші на Чернігівщині.

Навчався в ЗОШ №4 у Чернігові, свого часу проходив строкову військову службу. В умовах повномасштабної війни став на захист України на посаді старшого стрільця-оператора.

Загинув 4 липня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Попрощалися та поховали у Чернігові.

Солдат Біленко Олександр Вʼячеславович народився 14.05.1998 року в м. Ніжин.

Навчався у місцевій школі №1, після чого закінчив Ніжинський агроколедж. Захоплювався футболом, протягом 8 років був вихованцем Ніжинської ДЮСШ. У 2017 році вступив на бакалавра в Ніжинський НУБІТ, який закінчив в 2020 році.

Далі уклав контракт та долучився до лав ЗС України. З грудня 2021 року по серпень 2022 року брав участь у бойових діях на Донеччині, з початком повномасштабної війни продовжив стояти на захисті Батьківщини.

Загинув 11 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання на північно-східному напрямку. Попрощалися та поховали у Ніжині.