Новини

На його рахунку збиті ракети, врятовані життя та величезна бойова робота з авіаційної підтримки Сухопутних військ: Чернігівщина попрощалась з Олександром Мигулею

Капітан Мигуля Олександр Володимирович народився 21 квітня 1997 року в м. Мена.

Навчався у місцевій ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Т.Г. Шевченка, а після закінчення 9 класів – у Чернігівському ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою. Після випуску з ліцею вирішив продовжувати військовий шлях та вступив до Харківського університету повітряних сил ім. Івана Кожедуба.

В умовах повномасштабної війни боронив Україну на посаді командира авіаційної ланки авіаційної ескадрильї, мав понад 160 бойових вильотів та за час служби був нагороджений орденами «За мужність» ІІІ і ІІ ступенів.

На його рахунку збиті ракети ворога, врятовані тисячі життів українців, а також здійснена величезна бойова робота з авіаційної підтримки Сухопутних військ ЗС України. Олександр здійснив численні ракетно-бомбові удари по позиціям ворога, скупченням живої сили та техніки противника.

Загинув Олександр 12 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності та Незалежності Батьківщини. Попрощалися з воїном та поховали його у рідному місті.