Новини

Нагородження тренерів

Featured Video Play Icon

10 вересня, напередодні Дня фізичної культури та спорту, у Чернігові вшановували спортивну еліту. В Літньому театрі міського парку культури та відпочинку вручали Почесні грамоти та подяки міської ради видатним тренерам. Серед них представники з відділень боксу, веслування, легкої атлетики. Загалом тих видів спорту, що показали найвищі  результати за цей рік.

За вагомий внесок у розвиток фізичної культури у місті нагородили тренерів-викладачів з легкої атлетики та боксу – Олександра Середу та Валерія Бондаренка з дитячо-юнацької школи “Атлет”, Андрія Баранова, тренера-викладача комунального позашкільного навчального закладу “Дитячо-юнацька спортивна школа “Україна” та інших.

В Чернігові розвивається спортивна інфраструктура. За кошти міського бюджеті збудували та провели реконструкцію 25 спортмайданчиків. Завершили капітальний ремонт дитячо-юнацької спортивної школи “Фортуна”. Наразі проводиться підготовка проектної документації для будівництва “Палацу спорту”. Міський голова Владислав Атрошенко привітав спортсменів і розповів про фінансування і перспективи спорту.   Тренерів та спортсменів чекав святковий концерт у виконанні міських співаків та танцювальних колективів. За словами Андрія Дериземлі, подібні заходи заряджають спортсменів енергією та дають мотивацію показувати ще кращі результати.