Новини

Президент: Мені дуже приємно бути на Чернігівщині

 Володимир Зеленський сьогодні під час робочої поїздки до Чернігова відвідав Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, де триває реконструкція в межах національної програми «Велике будівництво». Президент також почув від голови Чернігівської ОДА про перебіг робіт на інших об’єктах області в межах цієї програми. Заплановано спорудження 5 об’єктів медицини, 5 шкіл та 5 спортивних об’єктів. Зокрема, цього року буде завершено ремонт основної будівлі стадіону «Юність» у Чернігові, створене футбольне поле зі штучним покриттям.

У межах програми «Велике будівництво» буде побудована нова дорога вартістю півтора мільярда гривень, яка зв’яже Чернігів та Прилуки через Ніжин. Будується 46 доріг місцевого значення.

 «Бачимо виконання робіт у межах нашого фундаментального проекту «Велике будівництво». Щодо доріг – ми більше будуємо, аніж у будь-які інші роки незалежної України. І дуже цим пишаємось. Ми впевнені, що у 2020 році, згідно з нашим планом, все буде побудоване», – зазначив Володимир Зеленський.

Спілкуючись з представниками ЗМІ Глава держави також розповів, що перший транш МВФ на суму $2,1 млрд надійде в Україну найближчим часом. Спочатку МВФ планував виділити у першому транші 1,9 млрд. доларів. Але завдяки особистій домовленості Володимира Зеленського з директором-розпорядником МВФ Крісталіною Георгієвою Фонд виділить країні 2,1 млрд доларів. «Я вважаю, що це наша велика перемога»,- наголосив Президент.

 Володимир Зеленський матиме зустріч з представниками бізнесу Чернігівщини. « Хочу зустрітися з бізнесом. З підприємцями Чернігівщини. Обговорити їх проблеми. Хай не в усі куточки країни, а в обласні центри треба особисто приїхати, поговорити, побачити пріоритетні проблеми. Надати допомогу у вирішенні цих проблем»,- сказав В.Зеленський.