Новини

Перекриття руху та зміна маршруту: як курсуватиме 31-й автобус?

У Чернігові з 8.00 год. 26 серпня по 20.00 год. 28 серпня на перехресті вул. Київської та вул. Гончої буде перекритий рух автотранспорту.

На зазначеній ділянці дороги КП «АТП-2528» проводитиме ремонтні роботи на об’єктах вулично-дорожньої мережі міста. Перекриття необхідне для запобігання виникнення аварійних ситуацій при їх проведенні.

КП «АТП-2528» забезпечить встановлення дорожніх знаків згідно зі схемою організації дорожнього руху, погодженою в управлінні патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції, яке забезпечить нагляд за організацією руху транспорту

У зв’язку з перекритям перехрестя вулиць Київської і Гончої з 26 по 28 серпня 2024 року буде внесено тимчасові зміни в маршрут автобусів № 31 “Подусівка – завод ЧеЗаРа”.

При русі від кінцевої зупинки “завод ЧеЗаРа” з проспекту Левка Лук’яненка рух автобусів буде скеровано по проспекту Михайла Грушевського, проспекту Перемоги, вул. П’ятницька, вул. Київська та далі за своїм маршрутом до кінцевої зупинки “Подусівка”.

В зворотному напрямку, від кінцевої зупинки “Подусівка” автобуси об’їзжджатимуть перекриту ділянку проспектом Перемоги, вул. Оборонців Чернігова, проспектом Михайла Грушевського та далі за своїм маршрутом до кінцевої зупинки “завод ЧеЗаРа”.

Звертаємо увагу пасажирів, що таким чином з 26 по 28 серпня автобус № 31 не обслуговуватиме зупинки громадського транспорту : ТРЦ Голівуд, вул. Олексія Сенюка, пров. Київський, ВАТ “Ясен”, вул. Гонча.

За інформацією Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку.