Новини

Заспівай «Червону руту» та приєднуйся до світового флешмобу #Червонарута50challenge

Цього року легендарній пісні Володимира Івасюка «Червона рута» виповнюється 50. Під час карантину митці з Вінниці ініціювали флешмоб під назвою #Червонарута50challenge. Для участі необхідно записати на відео власне виконання «Червоної рути» та розмістити його на каналі Youtube чи у соціальних мережах з позначкою #Червонарута50challenge.

Естафету від народного артиста України Анатолія Гнатюка прийняла лауреатка другого фестивалю «Червона рута» Жанна Боднарук, яка у 1991 році представляла у фіналі Чернігівщину.

« Ідея мені сподобалась. Маючи у своєму багажі цю пісню також підтримала  челендж,- сказала народна артистка України Жанна Боднарук. – Вирішила естафету особисто нікому не передавати, бо знаю, що є ті, хто хотів би сам приєднатися до флешмобу і викласти у мережі свою версію пісні. Чим більше з’явиться варіантів «Червоної рути», тим краще. Її почують у різних куточках світу. Це прекрасно. Приєднуйтесь всі».

Після завершення флешмобу організатори планують зібране відео за даним хештегом передати до музейної колекції Володимира Івасюка у Чернівці.