Новини

Захищали Україну: на Чернігівщині попрощалися з двома загиблими Героями

Сьогодні на Чернігівщині в останню путь провели двох земляків, які загинули на Донеччині.

Про це повідомляє Чернігівський обласний ТЦК та СП.

Читайте також: Чернігівщина провела в останню путь воїна Олександра Приймака

6 листопада у селі Красний Колядин попрощалися з воїном Ігорем Лобань. У 2021 році Ігор пішов на військову службу за контрактом до 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького на посаду гранатометника одного з підрозділів. Після початку повномасштабного ворожого вторгнення парубок продовжив захищати Батьківщину. 30 жовтня під час ворожого артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Кліщівка Донецької області, захищаючи волю та незалежність України Лобань Ігор загинув… Йому було 22 роки.

У Носвіці провелив останню путь бійця Феодосія Супруна. До 24го лютого Феодосій працював електрозварником у Києві, але вирішив покинути цивільну роботу та долучитися до лав Збройних Сил України. Службу ніс у військовій частині А1126 на посаді стрільця-помічника гранатометника.

На жаль, 31 жовтня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Терни на Донеччині Феодосій Супрун отримав поранення, які виявилися несумісними з життям… Вдома у нього залишились дружина та двоє дітей.

Сьогодні Героя поховавши на кладовищі Малої Батьківщини.