Новини

Загинув на Донеччині: на Чернігівщині попрощалися з воїном Русланом Подобним

Сьогодні, на Чернігівщині,  в останню путь провели земляка Руслана Подобного, який загинув у бою на Донеччині. Про це повідомили у Чернігівському обласному ТЦК та СП.

Читайте також: З мінометів та САУ: окупанти обстріляли прикордонні райони Чернігівщини

Народився Руслан 6 березня 1985 року в селі Рудьківка. Тут ріс та навчався, закінчивши місцеву середню школу. У 2006 році вступив до Ніжинського ліцею, навчався на кухара-кондитера, крім того, закінчив двомісячні курси за напрямом «перукар».

До повномасштабної війни працював у різних сферах: на консервному заводі, кондитером у кафе та пекарнях Києва, також працював на будівництві, їздив на заробітки за кордон, у майбутньому мріяв відкрити власну пекарню.

Після початку повномасштабної війни Руслан не лишився осторонь та 27 лютого вирішив долучитися до оборонців Батьківщини. Службу ніс у військовій частині А7329 та разом з побратимами, життя трьох з яких врятував під час ворожих обстрілів, віддано захищав Україну від загарбників.

На жаль, 30 грудня 2022 року у ході виконання чергового бойового завдання поблизу населеного пункту Підгородне на Донеччині Руслан Подобний загинув…

Попрощалися з воїном у Ніжині в церкві Всіх Святих, поховавши на місцевому кладовищі села Липів Ріг, де він проживав.