Новини

Загинули за Україну: на Чернігівщині попрощалися з двома Захисниками

У Чернігові 27 травня попрощалися із двома воїнами: молодшим сержантом Олексієм Шестаковим та старшим солдатом Костянтином Челомбітьком.

Про це повідомили у Чернігівському обласному ТЦК та СП.

Молодший сержант Олексій Шестаков народився 9 березня 1976 року у місті Донецьк. Після закінчення школи вступив до Донецького державного медичного університету імені Горького.

Протягом життя працював стоматологом на Чернігівщині, на захист якої став після початку повномасштабної війни.

Спочатку був на посаді кулеметника, потім обіймав посаду бойового медика та вирушив на оборону Донеччини.

Загинув 17 травня 2024 року під час виконання чергового бойового завдання на Донеччині. Попрощалися з Олексієм Шестаковим у Чернігові, поховали на кладовищі у селищі Михайло-Коцюбинське Чернігівського району.

Старший солдат Костянтин Челомбітько народився 13 серпня 1992 року. Закінчив спеціалізовану загальноосвітню школу №2 з поглибленим вивченням іноземних мов. Після цього закінчив Чернігівський національний технологічний університет за спеціальністю “Інженер-енергетик”.

У 2014 році долучився до оборонців Батьківщини у складі Державної спеціальної служби транспорту на посаді сапера. Участь в АТО на Донеччині та Луганщині брав протягом 2014-2017 років.

Після повернення до цивільного життя працював заступником керуючого магазином АТБ. З початком повномасштабного вторгнення вкотре став на захист України у складі ЗСУ на посаді водія-сапера інженерно-саперного відділення.

Загинув 15 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку. Встановили особу воїна за ДНК-експертизою. Попрощалися з Костянтином Челомбітьком у Чернігові, поховали на кладовищі Яцево.