Новини

Загинули в бою за Україну: Чернігівщина провела в останню путь трьох воїнів -героїв

На Чернігівщині попрощалися з трьма земляками, які мужньо полягли у бою за вільне майбутнє українського народу. Про це повідомляє Чернігівський обласний ТЦК та СП.

У Куликівці 10 березня провелив останню путь воїна Віктора Лукашевича. У 2016-му він підписав контракт та вступив до лав ЗС України. Брав безпосередню участь в антитерористичній операції на Сході України, а у 2019-му році повернувся до цивільного життя.

Читайте також: Близько 60 вибухів: росіяни обстріляли три громади Чернігівщини

У березні 2022 року чоловік вдруге долучився до оборонців Батьківщини, аби в умовах повномасштабної війни у складі військової частини А2573 зі зброєю в руках захищати рідну землю від ворожих окупаційних військ.

4 березня 2023 року під час боїв на Харківщині Віктор Лукашевич загинув.

В Ніжині сьогодні прощалися з головним сержантом Сергієм Богатенком.   Вперше до оборонців України чоловік долучився у 2014-му, а у 2022-му вдруге взяв до рук зброю та став на Захист Батьківщини. Службу ніс у складі військової частини А4574 та разом з побратимами давав гідну відсіч ворожим окупаційним військам.

3 березня 2023 року під час виконання бойвого завдання на Донеччині Сергій Богатенко загинув.

На  Новгород-Сіверщині сьогодні попрощалися з солдатом Сергієм Кобцем. Народився він у селі Лариніка в 1997 році. До повномасштабного вторгнення працював на будівництві у Києві та за кордоном. У червні 2022 року Сергій долучився до Захисників України, а у серпні в складі військової частини А4350 на посаді навідника вирушив захищати її суверенітет і територіальну цілісність від ворожих окупаційних військ. Від 30 грудня 2022 року Сергій вважався зниклим безвісти, але сьогодні його вдалося повернути на Малу Батьківщину, де рідні та близькі нарешті попрощалися з ним.