Новини

Загинули на північно-східному напрямку: Чернігівщина попрощалась з 4-ма Захисниками

Солдат Ганжела Сергій Володимирович народився 8 вересня 1980 року в м. Бахмут Донецької області.

У 1995 році закінчив місцеву школу №2, далі здобував фах кухара-кондитера. Працював у кав’ярні, у ТОВ «Стройуком», а згодом – на Чернівецькому машинобудівельному заводі.

Після початку повномасштабної війни долучився до лав оборонців України. Службу ніс у складі десантно-штурмових військ. У 2023 році отримав поранення, але після лікування та реабілітації знову повернувся до війська.

Загинув 9 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання з захисту територіальної цілісності та недоторканості Батьківщини. Попрощалися та поховали воїна у Корюківці, де проживають рідні.

Солдат Кротенко Олександр Олексійович народився 12.09.1983 року в с. Мрин на Чернігівщині.

Навчався у сільській школі, професійну освіту здобував у Кооперативному технікумі. Працював верстатником, а минулого року долучився до лав ЗС України. Боронив Харківщину та Запорізький напрямок на посаді старшого водія артилерійського розрахунку.

Загинув 07.08.2024 під час виконання бойового завдання з захисту територіальної цілісності та недоторканості Батьківщини. Попрощалися та поховали воїна у рідному селі.

Солдат Іванко Генадій Володимирович народився 10.05.1997 року у с. Соколівка Ніжинського району, де і проживав.

Навчався у закладі загальної середньої освіти I-III ступенів села Кузьминці Вінницької області. Працював у сільському господарстві в рідному селі, а також у місцевому фермерському господарстві.

На оборону Батьківщини став після початку повномасштабної війни на посаді стрільця-номера обслуги.

Загинув 09.08.2024 року під час виконання бойового завдання з захисту територіальної цілісності та недоторканості Батьківщини. Попрощалися та поховали у рідному селі.

Солдат Маришев Євген Анатолійович народився 6 квітня 1980 року в селі Радьківка Прилуцького району.

Закінчив Малодівицьку середню школу, потім працював трактористом. До оборони України долучився після початку повномасштабної війни. Служив у складі штурмової бригади.

Загинув 11 серпня 2024 року під час виконання чергового бойового завдання з захисту територіальної цілісності та недоторканості Батьківщини. Попрощалися та поховали воїна у селищі Мала Дівиця на Прилуччині.