Новини

За останню добу в Чернігові та області сталося 6 пожеж

В Прилуках, ввечері 17 липня, сталася пожежа в житловому будинку. Вогнем пошкоджено облицювання стін та майно. Причина – коротке замикання електромережі. Збитки встановлюються.

В Ніжині, зранку 18 липня, сталася пожежа в житловому будинку. Вогнем пошкоджено  перекриття, облицювання стін та майно. Причина – необережність під час куріння господаря.

В с. Янжулівка, Новгород-Сіверського району, Семенівська ТГ сталася пожежа складської будівлі ангарного типу. Вогнем знищено 35 т сіна. Причина – потрапляння боєприпасів та їх уламків, внаслідок бойових дій. Збитки та сума врятованих матеріальних цінностей встановлюється.

В м. Сновськ на території підприємства сталася пожежа навісу. Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено стіни на площі 16 кв.м. та обладнання. Ймовірна причина – коротке замикання електромережі. Збитки та сума врятованих матеріальних цінностей встановлюються.

Біля с. Вишневе, Ріпкинської ТГ на відкритій території сталася пожежа сухої трави на площі 1,3 га. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Збитку не нанесено.

В м. Чернігів, по вул. Кільцева, в автокооперативі № 15, сталася пожежа гаражу. Вогнем пошкоджено внутрішнє облицювання стін та стелі гаражу. Знищено легковий автомобіль “Daewoo Nexia”. Причина та збитки встановлюються.