Новини

За минулий тиждень в області сталося 63 надзвичайні події, троє людей загинули

Упродовж минулого тижня (з 16 по 23 січня) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 223 чоловіки особового складу та 72 одиниці основної та спеціальної техніки.

Читайте також: На переправі біля Чернігова сталася трагедія: рух перекрито

Упродовж минулого тижня надзвичайники 63 рази залучались до ліквідації надзвичайних подій, пожеж, надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт. Про це повідомили у ГУ ДСНС у Чернігівській області.

Вогнеборці ліквідували 13 пожеж, з яких 10 у житловому секторі громадян, 1 на транспорті та 3 інші. На жаль, внаслідок дії небезпечних факторів вогню в Ніжинському та Новгород-Сіверському районах загинуло 2 особи. У Корюківському районі потонула 1 людина.

Протягом тижня сапери частини піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення 3 рази залучались до дій за призначенням. У встановленому порядку вилучено та знищено 27 вибухонебезпечних предметів (загалом з початку проведення робіт – 49188)

Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 50 разів залучались для надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт.